0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

Colorblock trend: Cum si cand functioneaza alaturi de o geanta din piele?

Culorile aprinse intotdeauna atrag atentia, fiind o incantare pentru cei din jur, daca sunt asortate corespunzator. In plus, acestea ne pot influenta starea de spirit extrem de rapid, conferindu-ne o buna dispozitie de-a lungul zilei. Prin intermediul unei genti din piele in nuante aprinse, poti obtine un outfit colorblock, daca celelalte piese vestimentare sunt alese corespunzator.

More

 

Cum sa porti o geanta de piele in nuanta verde pastel?

In voga in acest sezon raman culorile pastel, cu un ton mai inchis, indiferent daca discutam despre vestimentatie, incaltaminte sau accesorii din piele. Delicatatea si feminitatea pe care acestea ne-o inspira, sunt un motiv in plus pentru care trebuie sa optezi pentru o geanta de dama in astfel de nuante.

More

 

Gentile negre din piele in toate marimile-perfecte pentru orice ocazie

Alegem gentile de piele in functie de confort, spatiu si eleganta, tinand cont si de activitatile cotidiene, dar si de evenimentele la care urmeaza sa participam. Astfel, pentru zilele in care mergem la munca, avem nevoie de un accesoriu din piele spatios si comod, de dimensiuni mari sau medii, iar atunci cand suntem invitate la o petrecere, optam pentru o geanta mai mica, pentru a ne completa tinuta.

More

 

Tinute festive delicate alaturi de clutch-ul Sofia

In momentele in care suntem invitate la o petrecere sau la un eveniment important, cautam tinutele care ne evidentiaza cel mai placut silueta feminine si in care ne simtim minunat. Imaginea noastra capata un efect mai proeminent, in momentul in care optam pentru accesorii delicate, ce ne desavarsesc tinuta. Clutch-urile din piele sunt un astfel de accesoriu ce reusesc oricand sa adauge o nota rafinata aparitiei noastre, fiind in acelasi timp confortabil, practic si feminin.

More

 

New entry: Geanta Lauren Snake in nuante de albastru petrol

Simplitatea unei genti de dama din piele naturala poate fi de o eleganta desavarsita, ce reuseste sa fie intotdeauna in voga, indiferent de sezon sau preferinte in materie de haine si accesorii. O poseta cu adevarat deosebita este geanta Lauren, by Wild Inga, in nuanta de albastru imperial, la care se adauga detaliul care face diferenta: insertiile din piele de sarpe ce combina culori de verde, albastru, turcoaz si negru, obtinand un tipar neconventional, exotic si stilat.

More

 

Hot trend: Gentile mini Scarlett negre din piele

Cele mai ideale genti din piele se regasesc in culori versatile, enumerand, in cadrul acestora, nuante precum negru, maro, bej, alb sau gri, ce se asorteaza cu o gama vasta de articole vestimentare.Gentile negre, cu precadere, sunt preferate de multe dintre femei, intrucat aceasta culoare este una dintre cele mai adaptabile si elegante nuante, cu care este imposibil sa dai gres, indiferent de evenimentul sau intalnirea de afaceri la care participi.

More