0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

Voyage natural leather bags- quality and refinement

Finding an optimal voyage bag becomes an important task because it must be spacious enough so we can arrange our personal belongings but also practical, so that we can wear it without a problem.

More

 

Natural leather clutches for women by Wild Inga

The clutch for women is an accessory that quickly made its place among the most popular purses for women, although many models are uncomfortable and have limited storage space. One such accessory is chosen especially in festive moments or when you have opted for a chic outfit which allows only accessories in reduced size. Simple, adorned with glitter details or with sequins, the leather clutches represent the most simple way to highlight your feminine and delicate attire.

More

 

Ce genti de dama pot accesoriza o tinuta cu efecte metalice?

Fie ca optezi pentru articole de incaltaminte cu note metalice sau pentru piese vestimentare de acest tip, ai nevoie ca restul elementelor ce iti compun tinuta sa fie in echilibru, pentru o aparitie unitara si chic. Tocmai de aceea, astazi ne-am gandit ca ar fi oportuna discutia despre ce modele de genti de dama pot fi purtate alaturi de un outfit cu efecte metalice, aceste informatii fiindu-ti folositoare in viitoarele combo-uri vestimentare.

More

 

Nou: Geanta Debbie din piele naturala

Geanta Debbie, marca Wild Inga, este un model adaptabil tinutelor tale si cu un design ce iti permite o gama extinsa de combinatii vestimentare chic, office, elegante sau casual. 

More

 

Trend alert: Genti de piele in stil minimalist

Reinterpretarile diferite au dus la inflorarirea stilului minimalist care, in termeni generali, poate fi definit ca fiind acel stil care foloseste linii curate, riguroase si o paleta neutra, clasica si simplificata. Design-ul unei genti de dama minimaliste impresioneaza prin finisajele rafinate si atentia la cusatura, iar nuantele utilizate in definitivarea modelului sunt neutre, motiv pentru care pot fi purtate alaturi de orice tip de tinuta, indiferent de sezon.

More

 

Top 3 genti din piele marca Wild Inga la un super pret

Office, casual sau elegante, gentile de dama reprezinta un accesoriu ideal pentru orice femeie, indiferent de stilul pe care aceasta il adopta in fiecare zi. In afara de calitatea si design-ul gentilor de dama, exista un al treilea factor pe care il iei in considerare in achizitionarea unui accesoriu nou, acesta fiind pretul produsului dorit.

More