0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

Genti de dama si outfituri monocromatice - Cum se poarta

Tinutele ce fac parte din aceeasi familie de culori sau se regasesc in variatii subtile ale culorii initiale sunt cunoscute sub termenul de tinute monocromatice, avand un efect stilistic deosebit asupra imaginii unei femei care a ales sa contureze o astfel de aparitie. 

More

 

Trend alert: Geanta de dama cu efect croc

In alcatuirea tinutelor ideale pentru locul de munca, multe femei tind fie sa exagereze cu asortarea pieselor vestimentare, fie sa combine haine, chiar daca acestea nu au nimic in comun. O tinuta clasica, dar cu elemente extravagante, ce se imbina intr-un mod placut, iti poate creste in mod exponential nivelul de incredere, conferindu-ti o aparitie de invidiat.

More

 

Fashion Bloggers’ choice: gentile nude din piele naturala Wild Inga

Extrem de apreciate si cu un stil incomparabil, Larisa Costea si Sinziana Maria Iacob ne-au oferit numeroase surse de imbinare a pieselor vestimentare, pe care le-au perfectionat prin intermediul unor genti de dama din piele naturala marca Wild Inga. 

More

 

Clutch-ul Linda din piele; doua fete ale stilului Glamour

Eleganta unui accesoriu feminin nu tine cont de trenduri pasagere, ci de trasaturi care au in vedere calitatea, estetica design-ului si finisajele executate minutios. Gentile de dama elegante sunt accesorii atemporale ce ne infrumuseteaza tinutele, fiind in acelasi timp utile si practice.

More

 

Color combo: Piese vestimentare albastru denim si geanta de piele nude

Aparitia blugilor si a pieselor vestimentare din denim a revolutionat intreaga industrie fashion, inca din secolul trecut, oferindu-le femeilor din intreaga lume o gama diversificata de noi articole vestimentare. In prezent, in fiecare garderoba feminina exista cel putin o pereche de blugi in nuante de intensitati diferite de albastru, acestia devenind un articol esential de vestimentatie. La fel de esentiala tinutei noastre este si o geanta de dama nude, confectionata din piele naturala, ce are atat un rol functional, cat si unul estetic. Un astfel de accesoriu feminin intr-o nuanta intermediara deschisa se poate adapta cu gratie culorilor ce predomina in garderoba ta. 

More

 

Top 3 culori ale posetelor din piele pentru piese vestimantare cu imprimeuri

O tinuta stilata si clasica poate fi creata si prin intermediul unor motive sau imprimeuri in stiluri diverse. In voga si in acest an sunt piesele vestimentare cu imprimeuri care creeaza un efect stilistic deosebit, prin juxtapunerea culorilor si texturilor aparte. Cele mai populare imprimeuri ce infrumuseteaza articolele de imbracaminte sunt dungile orizontale si verticale, carourile in diverse combinatii de culori, animal print-urile si motivele florale sau geometrice. Acestea se pot purta cu usurinta in orice sezon, iar accesorizarea lor devine usoara daca accesoriile tale au o pata de culoare intensa si jucausa.

More