0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

3 tinute hot care completeaza o geanta verde

Vrei sa-ti diversifici garderoba sau sa iti condimentezi tinutele? Te propulsam catre povestile unor genti de dama in nuante de verde. 

More

 

Ce genti din piele alegi in functie de forma corpului

      O geanta de dama poarta cu ea atat de multe sperante, dorinte si idei. Te-ai gandit vreodata ca alegi o gentuta pentru ca rezonezi cu ea?

More

 

Eleganta Atemporala : Gentile de dama Kelly by Wild Inga

Asa cum le spune si numele, gentile Kelly din piele naturala, ne duc cu gandul la eleganta fara cusur a anilor ’50, atunci cand, datorita superbei Grace Kelly, design-ul acestei genti de mana a devenit extrem de popular.

More

 

Trend-uri hot in primavara 2017: gentile cu perle

Te-ai gandit vreodata cand si cum au aparut gentile elegante fara de care nu iti poti imagina iesirile in club sau la evenimente speciale? Acele genti de care te indragostesti din prima secunda pentru ca sunt mici bijuterii de purtat pe umar? Asa cum banuiai, totul a pornit de la nevoia de frumos si de a transforma ceva practic intr-o podoaba.

More

 

SS2017 Report: Ce genti de dama Wild Inga se poarta in sezonul de primavara- vara 2017?

Pentru sezonul viitor, Wild Inga a pregatit o serie de modele noi de genti de dama si diferite reinterpretari ale unor genti extrem de cunoscute si iubite de doamne si domnisoare. 

More

 

Trend Alert: Gentile metalizate din piele in cele mai captivante culori

Gentile  metalizate marca Wild Inga impresioneaza atat prin paleta de culori atractiva dar si versatila, cat si prin design-ul original si efectul metalic ce se imbina cu celelalte trasaturi ale posetelor de dama.

More