0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

Tinute all nude, secretul rafinamentului

Geanta tip clutch nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Aceaste micute posete delicate sunt  adevarate bijuterii care desavarsesc tinute rafinate si atrag priviri. Insa, originea clutch-urilor nu este atat de glam cum ne-am imagina.

 

More

 

Color trend: Genti in culori tari

Pentru sezonul care va urma, Wild Inga a pregatit o serie de noi modele de genti din piele in culori vibrante, in perfecta armonie cu trendurile internationale ale momentului.

More

 

Geanta barbateasca cu mesaj personalizat, un cadou indeit

geanta barbateasca de piele este un cadou practic, dar in acelasi timp pretios, iar atunci cand vine insotit de un mesaj personalizat este cu atat mai impresionant.

More

 

Hot, new trends: Gentile supradimensionate

Gentile mari, supradimensionate sunt extrem de practice si utile, fiind un accesoriu de nelipsit oricarei femei in zilele aglomerate. Pe langa latura lor utiliatra, gentile mari sunt si extrem de versatile, putand fi purtate alaturi de tinute extrem de variate, singura regula este sa va alegeti genti din piele naturala de calitate.

More

 

Hot trends: gentile cu lanturi

Prezente in colectiile primavara-vara 2017 ale marilor case de moda internationale precum Valentino, Galliano, Versace sau Mulberry, gentile cu lanturi si lantisoare sunt unul dintre trendurile de baza ale sezonului ce urmeaza.

More

 

Geanta cu volane, o alegere extravaganta si deosebita

Iar in 2016, volanele au reintrat in tendintele internationale fiind de aceasta data reinterpretate in moduri creative, depasind ideea de romantism si pasind intr-o noua etapa, nonconformista si uneori excentrica.

More