0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

Gentile din piele Wild Inga la Milan Fashion Week 2017

Printre prezentele incantatoare de la saptamana modei de la Milano, s-au numarat si doua dintre cele mai cunoscute bloggerite de fashion din Romania; Carmen Grebenisan si Alina Ceusan, care au ales pentru a-si desavarsi tinutele impecabile, genti din piele marca Wild Inga.

More

 

Hot Trends: Gentile din piele de sarpe

Unul din cele mai in voga trenduri internationale ale acestui sezon sunt gentile de dama din piele de sarpe. Din momentul aparitiei in moda, pielea de sarpe a reprezentat un simbol al luxului si al rafinamentului. 

More

 

SPRING TREND: GENTILE DIN PIELE ROZ PENTRU TINUTE ROMANTICE

O geanta din piele naturala trebuie sa fie chic, dar in acelasi timp sa se adapteze nevoilor zilnice ale unei femei moderne. Din ce in ce mai multe dintre noi prefera un accesoriu elegant care sa imbine rafinamentul cu utilul.

More

 

NEW IN: Genti cu aplicatii brodate manual

In noua colectie de genti din piele Marlene, Wild Inga a creat o geanta perfecta pentru primavara, realizata in totalitate manual, din piele de calitate ireprosabila, importata de la o tabacarie de lux din Florenta.

More

 

Gentile Brigitte Mini & tinutele office

Femeile moderne sunt complexe si puternice, mereu ocupate, insa niciodata indiferente atunci cand este vorba despre trendurile si tendintele internationale in moda, preferand sa achizitioneze produse chic si de calitate. Gentile din piele confectionate manual sunt acele accesorii stilate care iti pot transforma tinutele si iti pot rafina look-ul.

More

 

2 Clutch-uri sidefate pentru tinute sofisticate

Gentile de dama din materiale stralucitoare sau sidefate reusesc sa insufleteasca orice outfit, si sa aduca o nota de rafinament oricarei tinute, indiferent daca vorbim despre tinute office, casual chic sau festive.

More