0
  • Your shopping cart is empty.

Subtotal: 0.00EUR

Order Total: 0.00EUR

Finish

Articles

3 posete din piele moderne pe care le vei adora

Modernismul care a luat avant in arta are in vedere simplificarea design-ului astfel incat accentul sa cada pe frumusetea naturala dar si pe latura practica a lucrurilor create cu un simt estetic pronuntat, orientat spre ideea de minimalism. ​

More

 

Geanta neagra, accesoriul perfect pentru orice petrecere

Cand ne pregatim pentru petreceri vrem sa ne asiguram ca vom straluci in tinuta aleasa cu multa grija si ca vom fi remarcate datorita stilului nostru unic de a imbina piesele vestimentare in functie de tendintele la moda, de formele voluptoase sau delicate ale siluetei, dar si de personalitatea noastra puternica.

More

 

Top 5 genti casual din piele pentru outfit-uri lejere

Cand vine vorba de gentile casual, nu putem sa ne limitam doar la cateva modele intrucat vrem sa fim in centrul atentiei  indiferent de motivul pentru care iesim in oras. Fie ca suntem ocupate sau pur si simplu dornice de a avea parte de clipe de relaxare placute alaturi de cei dragi, accesoriile care completeaza o tinuta lejera sunt o adevarata necesitate pentru orice fashionista care vrea sa sclipeasca cu orice ocazie.

More

 

Genti de mana din noua colectie 2017

Alegerea accesoriului potrivit poate fi dificila, mai ales pentru ca trebuie sa tineti cont de diferite lucruri precum calitatea materialului, design-ul acestuia, pret, dimensiune si bineinteles, de preferintele personale.

More

 

Cum purtam gentile de umar feminine

Gentile de umar din piele create de Wild Inga va ofera posibilitatea de a redescoperi acea latura feminina a voastra si de a va defini stilul unic in asa fel incat sa fiti mereu increzatoare alaturi de accesoriul potrivit.

More

 

Tinute feminine cu gentile de dama cu lant

Un ideal frumos spre care oricare dintre noi aspira cu atata ardoare este deprinderea artei de a fi feminina; vrem sa ne punem in valoare acea latura sensibila si in acelasi timp ne dorim sa proiectam in exterior imaginea femeii moderne puternice, increzatoare si curajoase.

More