0
  • Cosul de cumparaturi este gol.

Subtotal: 0.00RON

Total Comanda: 0.00RON

Finalizare

Articole

Top trei genti moderne de dama pentru toamna lui 2017

Proaspat venite de pe podiumurile prezentarilor de moda pe care le asteptam de atata timp, cele mai moderne genti de dama pentru sezonul de toamna-iarna al acestui an surprind prin originalitate, feminitate si utilitate.

Mai Mult

 

Cele mai frumoase genti de dama de la editia de toamna a New York Fashion Week

Anotimp nou, inceputuri noi, tendinte noi. Cum am putea, oare, sa stam departe de ele, cand curiozitatea aproape ca nu ne lasa sa dormim noaptea? Am asteptat cu nerabdare sa urmarim prezentarile marilor case de moda, pentru a ne incanta privirile cu noi creatii care in curand vor face parte si din colectiile noastre personale. 

Mai Mult

 

Trend report: gentile elegante si office in stil vintage

De la Louis Vuitton, si pana la Gucci sau Fendi, marile case de moda au prezentat in show-rile dedicate noului sezon modele fabuloase de genti elegante si office care ies in evidenta prin stilul vintage. Transpuse in contemporaneitate cu o maiestrie desavarsita, liniile design-ului vintage, alaturi de texturile classy, dau viata unor accesorii fascinante, care inspira o eleganta aproape misterioasa. 

Mai Mult

 

2 in 1: genti si borsete de brau multiple, pentru pastrarea obiectelor mici

Curand, temperaturile de afara ne vor face sa ne simtim ca in Tundra Arctica, insa, din fericire, moda ne va salva si de data aceasta. Probabil ai inceput deja sa regasesti noile colectii de genti si borsete dedicate anotimpului rece, atat in cadrul prezentarilor de moda, cat si in magazinele online sau offline. 

Mai Mult

 

Se poarta gentile de dama structurale, cu forme geometrice

Ce am observat in cadrul colectiei de toamna-iarna marca Louis Vuitton? Gentile de dama cu o structura geometrica foarte bine definita, despre care am stiut instantaneu ca vor deveni foarte populare, in noul sezon. Chiar daca in prima faza, ai fi tentata sa le cataloghezi ca fiind simple, minimaliste, trebuie sa stii ca in spatele acestui trend exista o cu totul alta logica si alta motivatie - pe scurt, este vorba despre echilibru.

Mai Mult

 

Logo mania: de ce gentile de designer branduite sunt super in voga?

Dupa toate trendurile indraznete pe care le-am vazut in acest an, am inceput sa credem ca nu ne mia poate surprinde nimic. Se pare ca, insa, marii creatori de moda se intrec pe ei insisi si continua sa ne impresioneze cu creatii fabuloase, care denota foarte multa creativitate. 

Mai Mult