Articole

genti mici din piele
3 genti mici de asortat la tinute all-white feminine

Outfit-urile in alb denota un rafinament distins si o feminitate gratioasa, impresionand prin look-ul impunator superb ce te invaluie intr-o alura maiestuoasa cu accente nobile. Frumusetea unei astfel de tinute remarcabile consta in finetea nuantelor de alb ce creeaza o armonie cromatica incantatoare in functie de culorile cu care le imbini.

Mai Mult

 

geanta visinie
Look superb in stilul baroc cu geanta visinie

Exuberanta si grandoarea tinutelor inspirate din stilul baroc contureaza intotdeauna aerul impunator dar si puterea feminina a oricarei fashioniste care vrea sa atraga toate privirile indiferent de locul in care se afla. Departe de a fi demodat, acest look plin de o eleganta atemporala ne poarta in vremurile trecute.

Mai Mult

 

genti casual
3 criterii dupa care alegi geanta casual perfecta

Alegerea gentii casual potrivite trebuie sa se faca dupa mai multe criterii intrucat exista cateva aspecte de care ar trebui sa tina cont orice femeie, pe langa factorul estetic. Geanta de zi cu zi a unei fashioniste trebuie sa indeplineasca cateva cerinte esentiale si in primul rand trebuie sa fie confectionata din materiale de calitate.

Mai Mult

 

posete elegante din piele
Posete elegante in tinute rosii

Tinuta perfecta poate fi alcatuita din mai multe variante pentru orice femeie moderna, iar totul tine de propriile gusturi sau preferinte, insa si de natura evenimentului la care se participa ori momentul zilei in care se desfasoara.

Mai Mult

 

genti negre din piele
Gentile negre vs. gentile maro: ce sa alegem

O dilema cu care se confrunta multe fashioniste este alegerea dintre gentile negre si cele maro, ambele variante fiind grozave, insa totul tine de gusturi si preferinte. Astfel, Wild Inga vine cu propuneri ideale in acest sens, care sa indeplineasca toate cerintele estetice si practice ale femeii moderne.

Mai Mult

 

plicuri nude
Plicurile nude si tinutele impunatoare cu care le asortam

Plicurile nude reprezinta o optiune foarte practica la care apeleaza numeroase femei care isi doresc sa arate grozav la un eveniment special, insa care totusi sa aiba acces in continuare la cele mai importante lucruri.

Mai Mult