Articole

genti de dama din piele naturala la reducere
Genti din piele la reducere, care iti vor transforma tinuta complet

La fel ca in fiecare saptamana, Wild Inga vine cu cateva propuneri grozave de genti la reduceri pentru femeile moderne care isi doresc sa arate perfect in toate conditiile. Astfel, din colectia de posete nu trebuie sa lipseasca genti din piele care pot transforma orice tinuta completa, iar optiunile sunt pentru toate gusturile. In plus, pentru ca acum este perioada reducerilor, preturile sunt foarte prietenoase si accesibile pentru toate buzunarele.

Mai Mult

 

Gentile mici de dama - accesorii mini pline de feminitate

Gentile din piele sunt de nelipsit din viata femeilor, care le poarta in nenumarate conditii, atat la serviciu, cat si la cumparaturi sau in oras, iar optiunile sunt nenumarate. Totusi, pentru a fi mai usoara luarea unei decizii, Wild Inga vine cu cateva propuneri ideale, astfel ca din colectia unei fashioniste  nu trebuie sa lipseasca gentile mici, care reprezinta niste accesorii de lux, pline de feminitate.

Mai Mult

 

3 modele de genti de dama din piele potrivite pentru festivaluri

Sezonul festivalurilor la care am visat tot anul este mai prezent decat oricand. Si, pe langa faptul ca abia asteptam sa ne bucuram din plin de o atmosfera de poveste, departe de monotonia zilelor obisnuite, stim ca evenimentele de acest gen sunt o oportunitate extraordinara de a-ti etala tinutele-fantezie pe care nu le porti neaparat in mod obisnuit.

Mai Mult

 

Top 3 genti din piele de purtat vara asta

Constatam cat de importante sunt gentile din piele pentru noi, abia in momentele in care plecam de acasa fara nicio geanta, si ne simtim incomplete. 

Mai Mult

 

geanta tip postas
Geanta tip postas eleganta: cum o asortam

Pentru ca orice femeie isi doreste sa fie la moda, acestea trebuie sa fie atente intotdeauna la modul in care isi alcatuiesc tinutele si in nici un caz sa omita alegerea gentilor intrucat acestea sunt cele ce pot completa orice outfit. Wild Inga vine cu cateva propuneri grozave si anume gentile de tip postas elegante. Citeste in continuare despre cum se asorteaza acestea.

Mai Mult

 

genti de dama
Top 3 genti de dama neconventionale in culori intense

Magazinele au fost dintotdeauna ticsite cu o multime de genti, motiv pentru care majoritatea femeilor au probleme atunci cand trebuie sa ia o decizie. Pentru a veni in ajutor, Wild Inga a alcatuit un top 3 al gentilor de dama neconventionale in culori intense, astfel incat acestea sa fie pe gustul tuturor fashionistelor.

Mai Mult