Articole

genti colorate
Top 3 genti colorate de asortat la tinute office elegante

Vara nu ar fi completa fara culorile vibrante ale pieselor pretioase care sa ofere un dinamism superb look-ului nostru office. Gentile colorate in combinatii indraznete care evoca in acelasi timp eleganta sunt acele accesorii care iti pot desavarsi tinuta pentru birou.

Mai Mult

 

geanta shopper
Hot trend: geanta shopper in tinute glam lejere

Cum putem transforma o simpla iesire in oras la cumparaturi intr-o experienta mai mult decat placuta, poate chiar memorabila? Desi ne pregatim pentru o sesiune rapida de shopping vrem sa stralucim in tinutele noastre, motiv pentru care avem nevoie de accesoriile perfecte.

Mai Mult

 

genti office
Gentile office glam, accesorii practice si rafinate

Gasirea gentii office ideale pentru a oferi mai multa stralucire zilelor de munca poate fi o sarcina putin mai complicata, insa Wild Inga vine cu cateva propuneri grozave in acest sens care, cu certitudine, vor multumi chiar si pana pe cele mai pretentioase fashioniste.

Mai Mult

 

genti moderne
Genti moderne stylish in tinute mix&match

Noul trend mix&match care a acaparat toata atentia in cadrul prezentarilor de moda este bine cunoscut de fashionistele dornice sa faca cat mai multe combinatii excentrice menite sa le scoata in evidenta creativitatea dar si stilul original.

Mai Mult

 

genti de umar din piele
Summer trends: street style cu gentile de umar multicolore

Sosirea verii si a temperaturilor prietenoase marcheaza momentul potrivit in care orice fashionista isi adapteaza garderoba la noile conditii. Bineinteles ca nu pot fi omise si accesoriile, iar gentile de umar trebuie sa se potriveasca de minune cu restul tinutei mult mai lejere si mai plina de culoare, in ton cu atmosfera splendida.

Mai Mult

 

genti rotunde
Geanta rotunda eleganta, esenta rafinamentului feminin

Ca orice fashionista pasionata, vrem sa stralucim cu desavarsire in cadrul evenimentelor deosebite din viata noastra; astfel ca petrecem mult timp gandindu-ne la tot felul de combinatii care sa imbine intr-o maniera gratioasa stilul unic cu preferintele pentru ultimele tendinte in moda.

Mai Mult