Articole

geanta alba
Geanta alba din piele alaturi de imprimeuri in stil acuarela

O geanta este mai mult decat un simplu accesoriu cu care se completeaza o tinuta, este un stil de viata, iar din acest motiv trebuie ca orice femeie sa dispuna in colectie de cateva modele grozave, pe care sa se poata baza in diferite situatii. Geanta alba cu un design modern, plin de feminitate poate surprinde perfect esenta elegantei unei tinute in stil acuarela.

Mai Mult

 

genti de vara
Gentile de vara pe care trebuie sa le iei neaparat la mare

Pentru oricare dintre noi vacanta la mare nu constituie numai o oportunitate de a ne relaxa complet departe de grijile cotidiene ci si sansa de a ne rasfata cu tinute rafinate ce reflecta stilul nostru inconfundabil, cu alte cuvinte, ne dorim sa stralucim cu stil sub sclipirile soarelui din timpul zilei si sub lumina blanda a lunii pe parcursul noptii, desigur, alaturi de accesoriile de lux perfecte.

Mai Mult

 

posete de ocazie
Posete de ocazie cu reflexii metalice rafinate

Efectele metalice ale accesoriilor distinse pe care le purtam la evenimente speciale pot dinamiza gratios look-ul nostru fresh prin stralucirea lor ravasitoare. Posetele de ocazie in nuante metalice tin astfel locul bijuteriilor statement, impresionand prin rafinamentul efectelor sclipitoare cu care nu ai cum sa dai gres la orice petrecere.

Mai Mult

 

geanta galbena din piele
Hot fashion trend: de ce sa purtam geanta galbena vara aceasta

Geanta galbena, fie ca este vorba de o culoare intensa sau suava, contureaza intotdeauna feminitatea tinutelor pe care le purtam; desi ne-am obisnuit cu ideea ca rozul este culoarea care inspira cel mai mult acel aer feminin inconfundabil, de aceasta data iti propunem sa privesti lucrurile altfel si sa te lasi purtata de frumusetea galbenului atunci cand iti alegi accesoriile de lux.

Mai Mult

 

genti office
Genti office cu un design clasic remarcabil

Fiecare zi la birou poate fi considerata o noua oportunitate atunci cand vrem sa facem fata cu succes provocarilor si cum altfel sa debordezi de incredere daca nu intr-o tinuta care sa surprinda perfect puterea ta feminina, entuziasmul de a transpune in munca ta o parte din tine, de a iesi in evidenta prin stilul tau feminin unic?

Mai Mult

 

genti patrate
Gentile patrate: o colectie rafinata pentru o vacanta superba

Accesoriile must-have ale acestei veri sunt negresit gentile patrate din piele intrucat design-ul lor fresh iti pot completa cu delicatete tinutele elegante sau casual astfel incat sa te bucuri de o vacanta de vis.

Mai Mult